27 maj 2009

Storm...

Nu är det regn och storm ute:( Skulle precis sätta ihop de nya utemöblerna, hade klätt på Ludde och satt han i gåstolen ute så började det spöregna...Hann få ihop 1 stol innan det blev helt hysteriskt med storm och regn! Ja, det var bara att gå in igen:( Har satt på "Cars" till William och Ludde åker runt här:)

Var iväg på förmiddagen och handlade lite på Willys + att jag var på Leksaksaffären och fixade lite grejer inför William kalas på söndag:) Han ska ha kompiskalas på söndag och sen blir det släktkalas på måndag då han fyller år. Tänk att min lilla sötnos fyller 4 år! Helt sjukt va fort tiden går... Passade på att köpa några presenter också, många inom temat "Cars" såklart:) William var hos pappa under tiden, men Ludde fick hänga på. Han tycker att det är kul att titta på allt och se lite folk:)

Ikväll ska jag iväg på VV-möte igen och jag känner ångest... Tror inte att det har gått så bra den här veckan, tyvärr... Har varit himla dålig på att räkna points och varit sååå sugen på allt. Har iofs inte ätit massa för det, men iaf... Vi får se hur det går. Annars blir det nya tag ordentligt imorgon!!!
Hörs sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar