21 oktober 2009

Super Gott!

Höstbild...


Har varit med barnen på middag hos Linda K. Även Maria och Hannah kom + att Linda hade barnen hemma och sin sambo:) Barnen lekte så himla bra idag och det var jätte skönt, Ludde var dock inte super nöjd, men men... Linda hade gjort nån sjukt god kycklinggratäng och ris, åh så gott det var! Sen kladdkaka till efterrätt, hm åt nog lite för mycket, men skit samma, är inne i en ätaperiod... Orkar inte bry mig och är bara glad åt att få och kunna njuta av allt gott som finns! :)

Annars är det ganska lugnt, händer inte så mycket. Pysslar på här hemma och tar dagen som den kommer typ... Björn är borta i Oslo den här veckan på jobb så det är lite tråkigt, men det går bra.

Ludde kämpar på i sin utveckling, kan gå om man håller honom i 1 hand nu, så det går framåt. Han är lite feg och sätter sig ner när man släpper helt och vågar inte ta ett steg, men det kommer nog vilken dag som helst:) Min lilla älskling! Så fort tiden går! snart 11 månader! Sjukt!

Stora älsklingen William börjar också bli stora killen, snart 4 1/2 år! Tar väl hand om lillebror, även om det kan gå lite hårt till ibland... Han är iaf den som får Ludde att skratta mest och oftast, underbart!

Ja, hursomhelst, det var en liten uppdatering speciellt till alla som inte träffar oss allt för ofta:)




Kram till er alla!





1 kommentar: