19 juni 2009

Glad Midsommar

Ja, nu blev bilderna i fel ordning, men men... Vi har kommit hem från Noret nu där vi firat denna afton varje år de senaste 4 åren... Tänk va fort tiden går! Lille Wille var nyfödd det året och nu är han stora killen och Ludde är lillen nu... Det har alltid varit relativt fint väder med sol och ca 20 grader varmt, såg inte så ljust ut imorse och under dagen, MEN precis innan det var dags för resning så sprack molntäcket upp och SOLEN kom fram!!! Helt otroligt faktiskt! Det blev en fin afton i år igen, även om det bara var ca 10 grader varmt så kändes det ok:)
Killarna( eller gubbarna...) hjälpte till med resningen av stången och sen dansade William och Faster Anna:)

Vi åt jätte god mat och efterrätt och det var en trevlig stund. Men vid 20.00 hade Ludde fått nog och var jätte trött så vi åkte hem.
Jaha, då var denna dagen slut också, dags att gå och sova, har fått sovmorgon nu i 2 dagar så jag antar att jag ska upp imorgon bitti... Därför blir det en tidig kväll, GOD NATT!



















1 kommentar:

  1. Glad midsommar. Vilka fina bilder. Nu har jag köpt "Twizzlers" till dig. Inte speciellt VV kanske... :) Ses snart. Kram /D

    SvaraRadera